РЪЧНО ВЪЗЕН вълнен килим Vintage 10297, кадър, украшение - син

Нов продукт

височина на руното: приблизително 5 мм

общо тегло: приблизително 2,20 кг/м²

вид прежда: 100% вълна

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  30 дни за връщане на стоките
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.

1 259,50 лв. с вкл. ДДС


Внимание: Последни бройки!

Техническо описание

МатериалВълна
формаПравоъгълна
моделцветя

Повече информация

РЪЧНО ТЪКАНИ КИЛИМИ

Потопете се в уникалния свят на турските килими, които са най-изящните образци на традиционното майсторство. Всеки от представените килими е уникален шедьовър, ръчно изтъкан с прецизност и внимание към детайла. Те идват от турските провинции Испарта и Ладик, които са известни с дългата си традиция на тъкане. Средната възраст на представените килими е 20-30 години, като всеки килим има своя история, което придава на интериора уникален характер, съобразен с актуалния винтидж стил. Античните вълнени килими ще бъдат уникално допълнение към различни стаи. Те ще бъдат идеални за всекидневна и спалня, но също така ще бъдат интересно допълнение към декора на офис или коридор.
Всяко парче от тази колекция е изработено от 100% вълна, което прави продуктите изключително издръжливи. Килимите, изработени от тази естествена суровина, са били ценени от векове заради високото си качество и хигроскопични свойства.

Представените килими, въпреки възрастта си, са в отлично състояние. Тези продукти са внимателно подбрани. Всеки килим беше старателно почистен, подстриган и избелен, което възвърна първоначалния му блясък и разкри пълните му цветове. Благодарение на това всеки килим е в отлично състояние.

Характеристики на ръчно тъканите старинни вълнени килими:

- поларът е от 100% естествена вълна;
- всеки килим е единствен по рода си, това са внимателно подбрани продукти, които се появяват само в единични екземпляри;
- килимът има своя история, внасяща уникална ретро и винтидж атмосфера в интериора;
- късият полар ги прави лесни за ежедневна грижа.


Каним ви да разгледате нашата колекция от старинни, ръчно тъкани вълнени килими! Всеки от представените килими може да се превърне не само в декоративен елемент, но и да пренесе атмосферата и културата на далечните провинции Испарта и Ладик в интериора, като същевременно остане в хармония с екологията и идеята за устойчиво развитие.

 

Аксесоари

В следната категория има още 30 продукта:

Follow us on Facebook