Категории

Политика за Поверителност

Използването на нашите услуги включва приемане на формалните въпроси, свързани със споделянето и потока на данни за нашите клиенти. Моля, прочетете следната политика за поверителност на F.H. KABIS

F.H. KABIS зачита изцяло и уважава правото на потребителите и клиентите на поверителност и защита на личните данни - в съответствие със Закона от 29 август 1997 г. "За защита на личните данни" (Законодателен вестник  № 133, т. 883). Клиентите имат право да проверят данните си, да ги коригират и да поискат прекратяване на използването им за цели, свързани с изпълнението на договора. Данните също са защитени в съответствие с „Закона за предоставяне на електронни услуги (Законодателен вестник № 133, т. 1204)“.
Данни за клиенти, които събираме:

Данни, събрани по време на регистрацията:
При регистрация на клиенти, молим да бъдат предоставени данни като: име и фамилия, адрес, телефонен номер, имейл адрес и парола, които клиентът възнамерява да използва.
Данни, събрани по време на транзакцията за покупка:
Необходимо за извършване на транзакция в магазина www.ecarpet.bg е предоставянето на лични, адресни и телеинформационни данни: име, фамилия, адрес, телефонен номер и данни относно формата на плащане, напр. вид на кредитната карта, номер на кредитната карта, срок на годност, номер CVV.
Данни, събрани автоматично:
При посещение на нашия уебсайт автоматично се събират данни: напр. IP адрес, име на домейн, тип браузър, тип операционна система и т.н.
Данни, събрани по време на контакт:
В случай на контакт с магазина www.ecarpet.bg чрез уебсайта, телефона, електронната поща и т.н., се предоставят лични данни, например име, фамилия, имейл адрес и др.
Всички получени лични данни са защитени и използвани само за информационни и маркетингови цели, за нуждите на магазина www.ecarpet.bg в съответствие със Закона за защита на личните данни от 29 август 1997 г. (Законодателен вестник № 133, т. 883).
Използване на клиентски данни:
F.H. KABIS не продава или прехвърля данни на трети страни по никакъв начин. Данните, събрани по време на регистрацията, ще се използват само за активиране на влизането и използването на нашата система. За извършване на покупка е необходима регистрация на клиента.

Данните на клиента, получени по време на транзакцията, се използват за целите на счетоводство, паричния поток и изпращането на стоки до клиента. За тази цел данните могат да бъдат прехвърлени на компания, която поддържа платежни транзакции, за да таксува кредитната карта на клиента. Тази компания няма да използва тези данни за други цели. Предоставянето на тези данни е задължително, за да направите покупка. Адресните данни се предоставят на куриерската компания, която ги използва само с цел препращане и доставка на колета.
Начини за контакт с клиенти:

След като стоките са закупени, F.H. KABIS използва имейл контакт за информация относно хода на поръчката и за допълнителни договорености относно транзакцията. Важна информация и договорености се разрешават от компанията по телефона.

Ако клиентът използва бюлетина на магазина www.ecarpet.bg, той ще получи имейл съобщения с новини, свързани с дейността на онлайн магазина.

Данните, събирани автоматично, могат да се използват за анализ на поведението на потребителите на нашия уебсайт, събиране на демографски данни за нашите потребители или за персонализиране на съдържанието на нашите уебсайтове. Тези данни се събират автоматично за всеки потребител.
Данните, събрани в хода на кореспонденцията между клиента и нашия уебсайт, ще бъдат използвани само за отговор на запитвания.

В случай на проверка от Главния инспекторат за защита на личните данни, данните на клиентите могат да бъдат предоставени на служителите на Инспектората в съответствие със Закона за защита на личните данни.

В случай на нарушение на Правилника на нашия уебсайт, нарушение на закона или когато това се изисква от закона, ние можем да разкрием данните на клиентите на съдебните органи.


Въпросът за промяна на лични и адресни данни:
След като влезете в системата, можете да направите промени или да изтриете личните си данни, събрани по време на регистрацията и използвани за влизане в системата и изпращане на бюлетина. Данните, използвани за транзакцията за покупка, не могат да бъдат променяни или изтривани, тъй като те са част от сметката или фактурата.
Данните, събрани автоматично, не могат да бъдат променяни или изтривани.


Използването на бисквитки („cookies“):
Уебсайтът www.ecarpet.bg може да използва бисквитки за идентифициране на браузъра на клиента, когато използва нашия уебсайт. Бисквитките не съдържат никакви лични данни, те са безвредни за компютъра, потребителя и неговите лични данни. Условието за работа на бисквитките е приемането им от браузъра.

Защита на личните данни на клиента:
Комуникацията между сървъра и компютъра на клиента се осъществява чрез протокола SSL (Secure Socket Layer) и нашите бази данни са защитени срещу достъп на трети страни.

Промени в политиката за поверителност:

F.H. KABIS си запазва правото да промени горепосочената политика за поверителност, като публикува нова политика за поверителност на този уебсайт.
Контакт:

Фирма, събираща данните:
F.H KABIS
Јuszczуw I 73
20-258 Lublin
NIP: 946-154-99-58
REGON: 431279511
Адрес за кореспонденция:
Adres do korespondencji:
F.H KABIS
ul. Elektryczna 17
21-045 Świdnik
(81) 751-21-90; (81) 751-26-34
info@dywany.lublin.pl

Ако имате някакви допълнителни въпроси относно защитата на поверителността, моля свържете се с нас.


Follow us on Facebook