Модерен пране килим LINDO черна, противоплъзгащ, рошав

Нов продукт

височина на руното: между 15-20 мм

общо тегло: приблизително 1,10 кг/м²

вид прежда: 100% полиестер

▪ килимът може да бъде пран в пералня

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  30 дни за връщане на стоките
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.

30,25 лв. с вкл. ДДС


Техническо описание

МатериалПолиестер
формаПравоъгълна
моделбез шаблон

Повече информация

Килими от колекция LINDO - практични аксесоари в модерен вариант

Освен красив външен вид, килимът трябва да има и функционално предназначение. Много потребители смятат, че килимът е безопасен и лесен за пране, докато избират идеалното допълнение за дома си.
Колекцията LINDO предлага уникална комбинация от стил, комфорт и практичност. Изработени в красиви, стилни, еднакви цветове, тези килими със сигурност ще се впишат във всеки интериор и стил и са кралят на едноцветните килими от много години. Не само това, но LINDO е проектиран да бъде безопасен за използване, с противоплъзгаща подложка, която гарантира, че килимът ще остане на място дори върху хлъзгави плочки, което е особено важно, ако имате деца у дома. LINDO също има уникална характеристика, че може да се пере в пералня, така че не е нужно да се притеснявате, че ще се изцапа. Можете лесно да отстраните дребните замърсявания с влажна кърпа и не забравяйте да почиствате редовно с прахосмукачка. Този килим е вечен, винаги модерен и изглежда страхотно във всяка стая.

Характеристики на килим LINDO:

- плътен цвят - благодарение на това е вечен, винаги модерен и ще изглежда страхотно във всяка стая;
- Изработена от 100% полиестерна прежда. Това е синтетичен материал, който е много издръжлив, устойчив на гънки и не предизвиква алергии.
- Косъмчетата с височина 15 мм са много меки и удобни при крака. Килимът ще работи чудесно във вашата домашна зона за релакс;
- Може да се пере в пералня. Само не забравяйте, че температурата на пране не трябва да надвишава 30°C и перилните препарати трябва да са нежни;
- Неплъзгащото се дъно прави килима много безопасен продукт - идеален за напр. детска стая, кухня или други често използвани помещения;
- Продуктът е сертифициран от Oeko-Tex. Това означава, че килимът е напълно безопасен за хората и околната среда;
- Перфектен е и за използване на подово отопление.


Килимът LINDO е не само естетическо допълнение към всеки интериор, но и много безопасно и практично. Проверете сами колко страхотно ще изглежда във вашия дом!

Аксесоари

В следната категория има още 30 продукта:

Follow us on Facebook