килим JERSEY 19234 бежов - диаманти, структурен, контур BOHO

Нов продукт

височина на руното: приблизително 6-7 мм

общо тегло: приблизително 1,50 кг/м²

вид прежда: 100% полипропилен

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  30 дни за връщане на стоките
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.

37,95 лв. с вкл. ДДС


Техническо описание

МатериалПолипропилен
формаПравоъгълна
моделбез шаблон

Повече информация

JERSEY плоско тъкани килими

Колекцията от плоскотъкани килими JERSEY е перфектно предложение за хора, които търсят издръжливи и елегантни решения за декориране както вътре, така и извън дома си. Килимите JERSEY са изработени от висококачествен полипропилен, което ги прави устойчиви на износване, петна и UV лъчи, което ги прави универсални и адаптирани към различни нужди.

Структурните килими от колекция JERSEY се характеризират с елегантни и приглушени цветове, предимно в нюанси на бежово и сиво. Универсалните цветове ги правят подходящи за много помещения, което ви позволява лесно да съобразите килима със съществуващото разположение на хола, спалнята, трапезарията, кухнята, терасата или балкона.
Изтънченият, геометричен дизайн е идеален за модерни и минималистични пространства, добавяйки малко оригиналност към тях. Индивидуалните десени са подчертани чрез използването на примка с две височини, благодарение на което килимите от тази колекция се вписват в модерната в момента тенденция на структурните килими.


Характерни черти на колекция JERSEY:

- изработена от издръжлива, но мека на допир полипропиленова нишка;
- може да се използва както на закрито, така и на открито;
- имат плоска структура, което ги прави лесни за ежедневна грижа;
- притежават OEKO-TEX сертификат, гарантиращ, че продуктът е безопасен за хората и околната среда;
- може да се използва с подово отопление.


Колекцията JERSEY е отличен избор за хора, които ценят издръжливостта, елегантността и универсалността. Килимите от тази колекция са перфектни както за модерен интериор, така и за терасата или в градината, като им придават малко характер и стил. Благодарение на тяхната устойчивост на атмосферни влияния и използването на висококачествена прежда, килимите JERSEY ще запазят свойствата си в продължение на много години.

 

Аксесоари

В следната категория има още 20 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Follow us on Facebook