BLISS Z194AZ148 килим тъмно бежово / бежово - Абстракция, модерен, структурен

Нов продукт

височина на руното: 6 мм и 8 мм

общо тегло: относно 2,1 kg/m2 ( тегло зависи от модела на килима )

вид прежда: 100% полиестер

▪ производител: Dywany Łuszczów

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  30 дни за връщане на стоките
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.

70,95 лв. с вкл. ДДС


Техническо описание

МатериалПолиестер
формаПравоъгълна
моделРазлични модели

Повече информация

Модерни килими в уникално издание – колекция BLISS

В модерния интериорен дизайн килимите играят роля, която е не само естетическа, но и практична. Най-желаните килими са тези с вечни шарки и приглушени цветове. Освен това е идеално, ако продуктът е с високо качество, така че да служи на целите си в продължение на много години.

Колекцията килими BLISS съчетава всички тези характеристики. Тяхната уникалност се осигурява от подложка, изработена от юта – естествен материал, който от години се възхищава на качествата си. Ютата е стабилен материал, който не се размества по пода и има естествени антибактериални и противогъбични свойства, поради което е обичан от страдащите от алергии. Купчината на килимите, от друга страна, е направена от леко блестящ полиестер, който може да промени цвета на влакната с ъгъла на светлината. Това е много интересен и изненадващ ефект, който прави такъв килим нетрадиционна декорация в интериора.

Характеристики на килим от колекция BLISS:

  • Красиви, модерни мотиви, съчетани с приглушени цветове, идеално се вписват в интериора на всекидневна, спалня, коридор или гардероб.
  • Плътният килим с височина 8 мм се поддържа много лесен за почистване.
  • Купчината е изработена от два вида полиестер – материал, който е изключително издръжлив и устойчив на смачкване. Две височини на тъкане на влакна подчертават уникалността на шарката и й придават триизмерен ефект.
  • Добавянето на блестяща нишка кара влакната на килима да блестят нежно, а цвета да се променя в зависимост от ъгъла на светлината.
  • Подложката на килима е направена от юта, която естествено прилепва идеално към пода – това прави килима по-малко податлив на разместване дори на хлъзгави подове.
  • Колекцията притежава сертификат OEKO-TEX, който гарантира, че съставът на продукта е безопасен както за хората, така и за околната среда.
  • Килимът BLISS може да се използва с подово отопление.

Колекцията килими BLISS е създадена с мисъл за най-взискателните клиенти – разберете колко добре ще работят във вашия дом!

Аксесоари

В следната категория има още 30 продукта:

Follow us on Facebook