модерен GLOSS килим, Пътека 6776 85 стилен, кадър, Гръцки черно / слонова кост

Нов продукт

височина на руното: 12 мм

общо тегло: относно 2,70 kg/m2

вид прежда: полипропилен + полиестер shrink

▪ производител: Dywany Łuszczów

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  30 дни за връщане на стоките
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.

99,00 лв. с вкл. ДДС


Техническо описание

Материал Polipropylen + Polyester Shrink
формаПравоъгълна
моделРазлични модели

Повече информация

Променете коридора си благодарение на модерните килими от колекцията GLOSS


Килимите са елементи от декора, които могат да променят интериора. Те внасят много топлина и уют в своето пространство. Холът или спалнята веднага стават по-уютни и придобиват неповторима атмосфера. Ами ако този невероятен комфорт на използване също беше преместен в коридора или антрето с помощта на пътека? Струва си да си спомним за тези стаи, защото те обикновено са първите, с които влизаме в контакт при влизане в къщата.
Колекцията килими GLOSS е създадена за ентусиасти на съвременните решения и хора, които биха искали да разчупят малко класическите модели. Модерните шарки в комбинация с изразителни, но класически цветове ще променят напълно интериора.
Пътеките, освен много естетически предимства, са и много практичен елемент от декора. Използвани в антрето или коридора, те спират замърсяванията от обувките, които вече не се разпространяват в цялата къща. Те могат да се използват и в кухнята, като ви осигуряват комфорт и приятно изживяване под краката ви.
Почистването на пътеките е бързо, лесно и забавно. Синтетичните материали, използвани в производството, не изискват никакви специални грижи. Достатъчно е редовно почистване с прахосмукачка, а за по-големи петна влажна кърпа.


Характерни качества на пътеките GLOSS:

- Комбинацията от бяло и сиво с вечния мотив на гръцкия ключ ще допълни красиво класическия интериор, въвеждайки нотка на модерност, без да отнема елегантността и шика;
- За производството са използвани три вида прежди: полипропилен, shrink полиестер и shiny полиестер. Те са много издръжливи и приятни на допир материи;
- Пътеките се предлагат в ширина от 60 см до 80 см и дължина от 200 см до 300 см, така че лесно можете да изберете перфектния продукт за даден интериор;
- Пътеката е сертифицирана по OEKO-TEX, което гарантира безопасен състав както за хората, така и за околната среда;
- Синтетичните пътеки и килими са подходящи за хора с алергии и деца;
- Колекцията GLOSS също е произведена във формата на правоъгълник и кръг. Това означава, че можете да изберете продукт от същата колекция за почти всяка стая в къщата;
- Комбинацията от стил и функционалност - това са най-важните характеристики на пътеките GLOSS. Те ги правят обичани не само от ентусиастите на съвременния дизайн, но и от хората, които не искат да отделят по няколко часа на ден за почистване.

Искате ли бързо и лесно да внесете елегантност във вашето антре или коридор и да подчертаете модерния характер? Колекцията килими GLOSS ще бъде идеална за тази задача!

Аксесоари

В следната категория има още 30 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Follow us on Facebook