CASABLANCA WASHABLE 71511070 килим сиво - пере се, меланж, на петли

Нов продукт

височина на руното: приблизително 10 мм

общо тегло: приблизително 1,90 кг/м²

вид прежда: 100% полипропилен

▪ килимът може да бъде пран в пералня

страна на производство: Белгия

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  30 дни за връщане на стоките
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.

114,95 лв. с вкл. ДДС


Техническо описание

МатериалПолиестер
формаПравоъгълна
моделбез шаблон

Повече информация

CASABLANCA Washable Rug – красиво и практично решение за вашия дом

Килимите без шарки постоянно доминират в тенденциите в интериорния дизайн. Те са вечни, гъвкави и могат да бъдат пригодени буквално за всяко пространство, стил или потребителско предпочитание. Не е чудно, че колекцията килими CASABLANCA открадна сърцата на хиляди потребители.

Колекцията килими CASABLANCA WASHABLE е серия от изключителни продукти, които ще бъдат обожавани не само от любителите на добрия стил, но и от тези, които ценят практичните решения. Най-голямото предимство на новата серия килими CASABLANCA е, че могат да се перат в пералня, благодарение на специалната им филцова подложка. Примката на килима също е много лесна за поддържане на чистота. Освен това висококачествените влакна, съчетани с красиви цветове, ще придадат на всеки интериор изцяло нов характер. Прахосмукачката на този килим е много по-бърза, отколкото с други продукти, а по-сериозните замърсявания се отстраняват лесно с влажна кърпа.

Килимите CASABLANCA WASHABLE са отлично решение за собствениците на домашни любимци. Примковата материя на килима се почиства много лесно от козината. Най-малките потребители също ще харесат тази серия килими - дори най-малките играчки няма да се изгубят в навитата купчина, а петната ще бъдат лесни за отстраняване. Следователно килимите от колекцията CASABLANCA ще бъдат перфектни във всеки дом и ще се адаптират напълно към нуждите на жителите. Междувременно техният красив дизайн ще внесе елегантност, топлина и неповторим чар в интериора.

Характеристики на килим CASABLANCA WASHABLE:

  - Красиви, естествени цветове, които ще се съчетаят добре с всеки стил в хола, спалнята, кухнята, коридора, офиса или детската стая;
  - Изработен изцяло от полипропилен - много издръжлив и устойчив на гънки синтетичен материал;
  - Може да се пере в пералня. Само не забравяйте да не превишавате температурата на пране от 40°C;
  - Продуктът е със сертификат Oeko-Tex. Това означава, че килимът е напълно безопасен за страдащи от алергии, деца и не вреди на околната среда;
- Може да се използва и с подово отопление.

Проверете сами и открийте защо хиляди хора са се влюбили в колекцията килими CASABLANCA!

Аксесоари

В следната категория има още 30 продукта:

Follow us on Facebook