Килим за баня SYNERGY кръг, glamour, противоплъзгащ се, мек - черен бял

Нов продукт

дебелина: приблизително 25 мм

общо тегло: приблизително 0,95 кг

вид прежда: 100% полиестер

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  30 дни за връщане на стоките
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.

24,75 лв. с вкл. ДДС


Техническо описание

МатериалПолиестер
формаКръгла
моделРазлични модели

Повече информация

Килимчета за баня - красиви и функционални аксесоари

Безопасността заслужава специално внимание в пространството на банята. Разлятата вода върху плочките след баня представлява реална заплаха. Отлично решение в такива случаи са килимчетата за баня, които не само предпазват от пързаляне върху мокри плочки, но изпълняват и естетическа функция. Килимът в банята я прави по-функционална, стилна и приятна за ежедневието.

Освен естетическата си стойност, килимите за баня трябва да изпълняват и практични функции и да бъдат лесни за почистване. Поддържането на хигиена се улеснява от синтетичните влакна, по които не се образува плесен или плесен въпреки влагата в помещението. Освен това килимите за баня могат да се перат в пералня. Това е решение, което значително улеснява и ускорява почистването. Отличителна черта на тези килими сред другите е изключително издръжливото им неплъзгащо се дъно от естествен латекс. Този материал е устойчив на ронене дори след многократни пранета в машината - гарантирайки безупречно качество в продължение на много години.

Характеристики на килимите за баня:

  • Красивите цветове ще се слеят безпроблемно с декора на всяка баня;
  • полиестерните влакна съхнат бързо и са много издръжливи;
  • Синтетичните влакна са безопасни за страдащи от алергии и деца. Освен това тези влакна предотвратяват растежа на мухъл и плесен, причинени от влага;
  • Могат да се перат в пералня. Само не забравяйте да поддържате температурата на пране под 30°C и да използвате нежен перилен препарат;
  • Те също работят добре с подово отопление.

Изберете стил и функционалност за вашата баня с килими за баня.

Аксесоари

В следната категория има още 30 продукта:

Follow us on Facebook