вълнен килим Omega MISTIK червено

Нов продукт

DYWILAN

вид прежда: 100% естествен вълна

дебелина: приблизително 9 мм

тегло: 2,60 kg/m

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  30 дни за връщане на стоките
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.

125,95 лв. с вкл. ДДС


Техническо описание

МатериалВълна
формаПравоъгълна
моделРазлични модели

Повече информация

Меки, топли, естествени - разгледайте колекцията от вълнени килими OMEGA


Всекидневна- една от най-важните стаи във всеки дом. Затова си струва да се уверите, че атмосферата там е благоприятна за почивка и приятни моменти. За да се гарантира това, си струва да изберете един много важен аксесоар - килима.
Вълнените килими от колекцията OMEGA са вечен продукт, който радва много любители на винтидж и ретро стила със своята мекота и топлина. Фините ориенталски шарки, съчетани с невероятно елегантните цветове, създават красиво пространство за почивка и игра.
Вълната, използвана при производството на килими OMEGA, е 100% естествен и възобновяем материал. Благодарение на това можем да сме сигурни, че живеем в хармония с природата. Свойствата на вълната са безценни от поколения. Топлината на материала ще ви позволи да се отпуснете след тежък ден. Вълната е идеална за интериори, където има проблем с поддържането на подходяща влажност на въздуха. Естественото свойство на тази суровина е, че тя абсорбира влагата, когато има твърде много влага, и я връща, когато тя липсва.

Характерни качества на килима OMEGA:

- Изработен от 100% естествен вълненен материал. Следователно е екологично чист;
- Елегантни и красиви цветове в комбинация с винтидж модела ще направят интериора почти кралски;
- Притежава сертификат OEKO-TEX, който гарантира състав, безопасен за околната среда и хората;
- Най -високото качество, съчетано с високата устойчивост на материала и неговата гъвкавост правят този продукт красива декорация за няколко или дестеки години;
- Килима от вълна може леко да се запраши в началото - това е естествена черта на този материал. Уверяваме ви обаче, че това по никакъв начин не е притеснително или вредно.

Внесете малко лукс във вашия интериор - благодарение на вълнените килими това е възможно и много лесно. Много по -високото качество в сравнение със синтетичните килими ще радва членовете на домакинството с комфорта и мекотата си в продължение на много години.


Дневната, спалнята или може би коридора? За коя стая от вашия дом, килима от вълна OMEGA, е най-добрия избор?

Аксесоари

В следната категория има още 30 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Follow us on Facebook