вълнен килим KASHQAI 4362 102 украшение бежов / зелено

Нов продукт

височина на руното: приблизително 10 мм

общо тегло: приблизително 2,8 кг/м²

вид прежда: 100% вълна

плътност на руното: 670.000 pkt/m2

страна на производство: Белгия

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  30 дни за връщане на стоките
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.

263,45 лв. с вкл. ДДС


Внимание: Последни бройки!

Техническо описание

МатериалВълна
формаПравоъгълна
моделцветя

Повече информация

Вълнени килими от колекция KASHQAI - функционалност и елегантност в класически стил

Търсите да добавите нотка лукс към декора на дома си? Вълнените килими предлагат решение, което позволява това по много прост начин. Значително по-високото качество в сравнение със синтетичните килими ще гарантира, че жителите ще бъдат възхитени от комфорта и мекотата на килима за много години напред.

Вълнените килими от колекция KASHQAI са идеална комбинация за любителите на винтидж стила и тези, които търсят екологични решения. Вълната е най-добрият познат досега материал за направата на текстил, като дрехи или дори килими. Мекотата и топлината на вълнените килими със сигурност ще впечатли и най-претенциозните клиенти. Такава комбинация от комфорт и функционалност ще работи перфектно в стаи, където релаксацията е от ключово значение или такива, които се нуждаят от малко топлина. Вълнените килими също са известни със своята издръжливост и устойчивост на износване. Благодарение на естествената еластичност на влакната, тези килими запазват формата и вида си дори няколко години. Нашите килими KASHQAI идват от белгийската фабрика OSTA, която е известна със своите висококачествени продукти и внимание към най-малкия детайл.

Вълненият килим е най-подходящ за всекидневна, спалня или съблекалня. Този естествен материал обаче има един недостатък - бързо абсорбира петна от течност. Затова не препоръчваме използването на вълнени килими в кухнята, въпреки че те със сигурност биха допълнили прекрасно това помещение.

Характеристики на килим KASHQAI:

  • Изработена изцяло от вълна - екологичен материал, който е напълно щадящ природата;
  • Красивите цветове, съчетани с винтидж десени ще допълнят перфектно всеки интериор, особено този в ретро стил;
  • Сертифициран от OEKO-TEX - продуктът е тестван и сертифициран, гарантиращ безопасност за потребителите и околната среда;
  • Най-високото качество, съчетано с голямата издръжливост и еластичност на материала, означава, че този продукт ще служи като красива декорация дори няколко години;
  • Вълненият килим може първоначално да се пролее леко - това е естествена характеристика на този материал. Въпреки това ви уверяваме, че това в никакъв случай не е обезпокоително или вредно.

Внесете нотка лукс в дома си с килими KASHQAI!

Аксесоари

В следната категория има още 30 продукта:

Follow us on Facebook