Килим NEPAL 2100 sand, бежов - вълнен, двулицев, естествен

Нов продукт

височина на руното: приблизително 18 мм

общо тегло: приблизително 2,0 кг/м²

вид прежда: 100% вълна

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  30 дни за връщане на стоките
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.

82,50 лв. с вкл. ДДС


Техническо описание

МатериалВълна
формаПравоъгълна
моделРазлични модели

Повече информация

Колекцията килими NEPAL е почит към природата и занаятчийските традиции.

Всеки килим от тази колекция е уникален продукт, изцяло ръчно изработен от най-висококачествени суровини. Тази необичайна комбинация от новозеландска вълна и традиционно тъкане на станове придава на тези килими уникален характер.

Основното предимство на колекция NEPAL е използването на 100% новозеландска вълна, което гарантира не само издръжливост, но и ненадмината мекота и изключително качество. Всеки килим от тази колекция е направен с помощта на традиционно тъкане на станове, което означава, че те не се произвеждат масово, а са създадени индивидуално от квалифицирани занаятчии. Този процес на ръчна изработка придава на килимите уникален характер, правейки всеки един от тях уникален.

Практично решение е двулицевостта на килима, което удължава живота му. Рустик характерът на колекцията се вписва идеално в различни интериори, добавяйки топлина и уют. Тези килими са идеални за всекидневна, спалня или коридор, като придават на стаите уникален и елегантен вид с модерно в момента ретро излъчване. Също така си струва да се подчертае, че вълната, използвана за производството на килими NEPAL, има естествени антиалергични и хигроскопични свойства и е лесна за поддържане чиста. Това е екологичен избор за тези, които ценят не само естетиката, но и грижата за околната среда.

Характерни черти на колекция NEPAL:


- естествени цветове на вълната, от нежни бежови до наситени кафяви;
- използване на 100% естествена новозеландска вълна;
- имат сертификат OEKO-Tex, доказващ, че са безопасни за потребителите и околната среда;
- може да се използва с подово отопление.


Колекцията NEPAL не е само килими - тя е израз на страст, традиция и грижа за естествената красота, която може да бъде пренесена в домовете ни.

 

Аксесоари

В следната категория има още 30 продукта:

Follow us on Facebook