Изкуствена трева MONA ролка

Нов продукт

дебелина: приблизително 18 мм

тегло: приблизително 1635 г/м2

вид прежда: 55% полиестер + 45% полипропилен

страна на производство: Белгия

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.
  Искате да купите няколко парчета? Напишете дължината в коментара

Как да се справим с покупката на няколко дължини? Примери:
  • Имате нужда от 2 артикула от 2.00 метра -> поръчайте 4.00 метра и в коментара към поръчката подайте: 2 броя от 2.00 метра
  • Имате нужда от 1,50 метра + 6,00 метра = 7,50 метра -> поръчвате 7,50 метра, в коментара към поръчката подавате: 1 брой - 1,50 метра + 1 брой - 6,00 метра
  • Трябва 2 броя 1,00 метра и 6,60 метра = 8,40 метра -> 8,40 метра, в коментар на поръчката Ви: 2 броя 1,00 метра + 1 част 6,40 метра

43,45 лв. с вкл. ДДС


може да въведете количеството, напр. 2.15

Техническо описание

МатериалПолипропилен
формаАсиметрична
моделбез шаблон

Повече информация

Чудите се какво да направите, за да се радвате на красива морава през цялата година? Ние имаме решение!

Мокетените настилки, имитиращи трева, набират все по-голяма популярност. По-рано известен със своите спортни съоръжения, сега той подобрява конфигурациите на балконите и терасите на нашите домове.
Изкуствената трева може да се използва в различни условия, включително градини, които естествено са трудни за управление и детски площадки и около плувни басейни.
Истинската морава се поддържа много по-трудно – освен парите, които трябва да харчим за косачка и торове, трябва да отделяме много време, за да поддържаме тревата в перфектен вид.
При избора на изкуствена трева проблемът се решава от само себе си!
Красиви и зелени през цялата година – това са най-големите предимства на изкуствената трева. Изработен от висококачествен полипропилен, той е не само приятен на допир, но и много издръжлив и устойчив на атмосферни влияния.
Лятната почивка на тревата, барбекю с приятели или игра с деца в така подготвеното пространство е чисто удоволствие.

Синтетичната морава също е много по-безопасна за хората, които се борят ежедневно с алергии.
Периодът от април до юли е истинско мъчение за хората, алергични към тревни полени. При избора на синтетичен материал дори хората с такъв проблем могат да прекарват времето си на открито без страх.
Изкуствената трева е и много по-безопасна за децата. Благодарение на използването на меки и гъвкави материали в производството, той е по-добър амортисьор срещу напр. падане от традиционната морава.

Характеристики на изкуствена морава:

- Изработена от 100% полипропилен, което прави тревата устойчива на атмосферни условия, като същевременно е мека и приятна на допир;
- Тревата идеално омекотява при, например, падане и предпазва от студа на земята;
- Много налични размери ви позволяват да създадете вашето мечтано пространство за почивка;
- В съвременната производствена технология са използвани методи, които позволяват на водата да преминава през продукта, благодарение на което няма да се образуват локви;
- Много лесен за сглобяване.

Така че, ако мечтаете за красиво място за почивка или не искате да прекарвате цялото си свободно време в грижа за естествена морава - изкуствената трева ще бъде идеалното решение за вас. Изненадайте семейството и приятелите си с красива морава дори през зимата.

В следната категория има още 30 продукта:

Follow us on Facebook