килим за пране MOOD 71151011 mодерен - червен

Нов продукт

височина на руното: приблизително 20 мм

общо тегло: приблизително 2,30 кг/м²

вид прежда: 100% полипропилен

▪ килимът може да бъде пран в пералня

▪ възможност за свободно и собственоръчно изрязване на килима без притеснения от разнищване

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  30 дни за връщане на стоките
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.

65,45 лв. с вкл. ДДС


Техническо описание

МатериалПолипропилен
формаПравоъгълна
моделбез шаблон

Повече информация

Килими, идеални за пране - чудесно решение за всеки интериор


Килимите MOOD са красиво и много практично допълнение към всеки интериор. Това е идеалното решение за всички стаи с по -високи нива на замърсяване, например в коридора или кухнята.
Мръсотията от замърсени обувки, храна или домашни любимци може да се отстрани много лесно - чрез изпиране на килима в пералнята.
Допълнително предимство е възможността за последващо сушене в сушилня. Килимът не губи меката си структура след много пранета, така че можете да се наслаждавате на неговата функционалност и красив външен вид за много дълго време.
Килимът е изработен от 100% полипропилен, което позволява пълно рециклиране, а долния слой от филц ще работи перфектно върху всякакъв тип подове.
Много интересно решение е и възможността за изрязване на килима във всякаква форма, без да се страхувате от повреда на килима или изтъркване на ръбовете.

Килимите за пране са чудесен избор за хора, които искат да съчетаят естетическия външен вид с безупречната чистота. Лесното почистване им спестява време, което може да се използва по много други, по -приятни начини.

Търсите продукт, който да бъде красива и практична декорация във вашия интериор? Не забравяйте да разгледате килимите от колекцията MOOD!

 

Аксесоари

В следната категория има още 30 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Follow us on Facebook