вълнен килим SUPERIOR KAIN рубин

Нов продукт

DYWILAN

височина на руното: приблизително 8 мм

общо тегло: приблизително 3,70 кг/м²

вид прежда: 100% Новозеландска вълна

плътност на руното: 890.400 pkt/m2

страна на производство: Полша

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  30 дни за връщане на стоките
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.

873,95 лв. с вкл. ДДС


Техническо описание

МатериалВълна
формаПравоъгълна
моделРазлични модели

Повече информация

Вълнени килими SUPERIOR - класика в луксозно издание


Винтидж и ретро стила завладява сърцата на милиони хора по света. Класическите, вечни шарки, съчетани с елегантни цветове, подчертават уникалността на всеки интериор.
Колекцията от вълнени килими SUPERIOR е почит към класическите модели. Красивите розетки ще се съчетаят перфектно с дървени мебели, създавайки аранжировка в класически стил. Всекидневната или спалнята ще се превърнат в кралско място, пълно с лукс.
Килимите SUPERIOR са изработени от 100% вълна. Това е напълно естествен и много издръжлив материал. Вълнените килими могат да се радват на красив външен вид за потребителите в продължение на десетки години. За сравнение, синтетичните килими вече показват следи от употреба след няколко години или дори месеци. За относително по -висока цена имаме несравнимо по -високо качество и по -дълъг живот на килима.
Това, което отличава вълнените килими от другите продукти, е фактът, че те могат да бъдат поставени близо до камината. Естественото свойство на вълната е, че тя не гори, а се топи само при излагане на много високи температури. Това означава, че нажежените въглища, паднали върху вълнен килим, няма да предизвикат пожар.

Характерни качества на килима SUPERIOR:

- Изработен от 100% естествен материал какъвто е вълната- мек, приятен на допир материал;
- Елегантни и красиви цветове, съчетани с винтидж модел ще внесат много елегантност и лукс във всеки интериор;
- Притежава сертификат OEKO-TEX, който гарантира състав, безопасен за околната среда и хората;
- Най -високото качество, съчетано с висока устойчивост на материала и неговата гъвкавост правят този продукт красива декорация за няколко или десетки години;
- Килима от вълна може леко да се запраши в началото - това е естествена черта на този материал. Уверяваме ви обаче, че това по никакъв начин не е притеснително или вредно.

При избора на килим SUPERIOR също си струва да се има предвид, че вълната абсорбира течната мръсотия. Докато този килим за хола ще бъде идеалното решение, той може да не подходящ за кухнята.
Това обаче не променя факта, че вълнените килими са най -добрият избор, ако искаме да внесем топлина, много комфорт и малко лукс в интериора.


И вие ли като нас обичате винтидж стила? Ако е така, със сигурност ще харесате килимите SUPERIOR!

 

 

Аксесоари

В следната категория има още 30 продукта:

Follow us on Facebook