Килим ЕКО SIZAL MOROC 22319 диаманти ромби boho - структурен бежов / сметана

Нов продукт

височина на руното: 5 мм и 15 мм

общо тегло: приблизително 1,85 кг/м²

вид прежда: 100% памук

▪ рециклиран килим

машинно пране до 30 градуса

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  30 дни за връщане на стоките
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.

74,25 лв. с вкл. ДДС


Техническо описание

МатериалПамук
формаПравоъгълна
моделгеометрия

Повече информация

Екологичен килим - рециклиран памук

Единият от аксесоарите за интериора, чиято функция е да затопля атмосферата и да поддържа естетиката, е килимът. Откакто  начинът ни на живот започна да се променя, ние избираме това което е най-доброто за нашето здраве и настроение, поради което все повече хора избират екологичен килим , благодарение на който, първо, можем да се грижим за околната среда и второ, страдащите от алергии не трябва да се притесняват за собственото си здраве. Също така е много важен фактът, че може да го използвате където пожелаете.

Естествен килим за вашия дом

Изборът на качествен килим за дома има много положителни аспекти. Екологичният килим има много предимства, които трябва да се вземат предвид при избора на модел, който ви подхожда. На първо място, те са:

- рециклирани памучни килими, т.е. това е еко продукт, идеален за тези, които мразят изкуствените отпадъци и харесват природата;
- продукти които могат да се перат в пералня на 30 градуса, което е много удобно защото не е нужно да се притеснявате, че килимът ще се замърси бързо, понеже можете да го освежите по всяко време;
- външни килими, които дават възможност да бъдат използвани на балкона или терасата. Нашите продукти не се страхуват от променящите се метеорологични условия.

Нашите килими от рециклиран памук могат да бъдат поставени практически навсякъде. Както в хола, така и в дневната, детската стая и спалнята. Те имат две нива руно, които се сливат прекрасно помежду си. Двуцветните багри ще позволят още по-приятна и топла аура в даден интериор.

 

Аксесоари

В следната категория има още 30 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Follow us on Facebook