Пътеки противоплъзгаща основа RUMBA 1909 едноцветен антрацит

Нов продукт

дебелина на килима: приблизително 4-5 мм

общо тегло: приблизително 1,30 кг/м²

вид прежда: 100% полиамид

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.
  Искате да купите няколко парчета? Напишете дължината в коментара

Как да се справим с покупката на няколко дължини? Примери:
  • Имате нужда от 2 артикула от 2.00 метра -> поръчайте 4.00 метра и в коментара към поръчката подайте: 2 броя от 2.00 метра
  • Имате нужда от 1,50 метра + 6,00 метра = 7,50 метра -> поръчвате 7,50 метра, в коментара към поръчката подавате: 1 брой - 1,50 метра + 1 брой - 6,00 метра
  • Трябва 2 броя 1,00 метра и 6,60 метра = 8,40 метра -> 8,40 метра, в коментар на поръчката Ви: 2 броя 1,00 метра + 1 част 6,40 метра

60,50 лв. с вкл. ДДС


може да въведете количеството, напр. 2.15

Техническо описание

МатериалПолиамид
формаАсиметрична
моделбез шаблон

Повече информация

Мокет в коридора - решение, което ще ви помогне да поддържате цялата къща чиста.


Антрето и коридорът са едни от най -посещаваните стаи във всеки дом. Те не могат да бъдат избегнати. Когато влизаме в повечето полски апартаменти, правим първата стъпка в антрето, а следващата стъпка в коридора, който води към другите стаи. Това са и местата, където най -често посрещаме нашите гости. Ето защо си струва да се погрижите не само за уютната атмосфера в тези интериори, но и да обмислите какви решения да приложите, така че мръсотията, донесена от вън, да не се разпространява в целия апартамент.
Килимните пътеки не са само красива украса. Те също помагат да се поддържа чистотата. Те са тези, които стоят на предна линия с обувките, които носим в двора. В допълнение, те осигуряват на потребителите голям комфорт. Няма съмнение, че е много по -приятно да сложите краката си върху мек килим, отколкото върху студени плочки или панели.
Свързваме килимите с топлина и уютен интериор. Същата визия придава на антрето мокета или пътеката. Това място веднага става по - комфортно. Слагането на настилката в коридора също играе много важна роля, ако в къщата има деца. По време на игра, бягане или когато децата се учат да ходят, то пътеката разположена върху голяма повърхност предпазва от подхлъзване или абсорбира падания.
Килимната пътека също е перфектна в кухнята. Поставена на пода до работния плот, тя предпазва плочките от замърсяване, а за любителите на готвенето осигурява приятно усещане и топлина под краката.

Характерни качества на пътеката RUMBA:

• Изработена от 100% полипропилен, който е много издръжлив и мек на допир;
• Красивите, интензивни цветове внасят топла атмосфера в интериора и перфектно се вписват в почти всяка аранжировка;
• Плътно изтъканите влакна, дълги около 4-5 мм, се почистват лесно;
• Безопасна дори при използване на подово отопление;
• Има сертификат OEKO-TEX;
• Нехлъзгащо се дъно гарантира безопасност и комфорт при използване;

Пътеката не се нуждае от обшиване, така че може да бъде подрязвана свободно, без да се притеснявате, че краищата ще се разнищват.

 

 

Аксесоари

В следната категория има още 30 продукта:

Follow us on Facebook