Килим FLUFFY shaggy сребърен

Нов продукт

IMPORTER (Turcja)

вид прежда: 100 % полиестер

дебелина: приблизително 50 мм

тегло: приблизително 2,50 кг/м² 

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  30 дни за връщане на стоките
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.

41,25 лв. с вкл. ДДС


Внимание: Последни бройки!

Техническо описание

МатериалПолиестер
формаПравоъгълна
моделбез шаблон

Повече информация

Мек килим FLUFFY, който ще промени дома ви.

Едноцветните килими shaggy са един от най-честите избори на интериорните дизайнери по целия свят.
Техният дизайн и оригинален външен вид подчертават характера на помещението, освен това те се вписват в съвременните тенденции.
Потребителите на тези красиви декорации ги обичат заради невероятния им комфорт.
Едноцветния килим може да подчертае духа на интериора в ретро стил и да изрази по-модерна естетика - те са много универсални и тяхното произношение зависи от цялата аранжировка.
Килимите shaggy от колекцията FLUFFY са идеални за стаи, където искаме да се отпуснем, например спалнята или хола. Благодарение на меките, приятни на допир влакна, ходенето бос по него е невероятно изживяване.
Използването на един цвят подчертава хармонията, която килимът може да внесе в стаята и в същото време улеснява избора на подходящия модел за вашия интериор.
Много гъсто изтъканите влакна са устойчиви на мачкане - честото използване на килима или поставянето на леки мебели няма да повлияе на външния му вид.
Той е перфектен и като изолация от пода по време на детските игри – плътните влакна създават „бариера“ за мръсотията и малките елементи от играчки.
Поддържането му чист също няма да е проблем, достатъчно е честото чистене с прахосмукачка и килимът всеки ден ще ви радва с безупречния си външен вид.

Характерни качества на килима FLUFFY:

- Използването на един цвят - бежов, прави избора на модел за интериора лесен, а едноцветната структура на килима ще подчертае хармонията и последователността на интериора;
- за производството е използвана полиестерна прежда - много издръжлив материал, който също така е устойчив на замърсяване;
- Вклакната с дължина около 5 см са много меки, приятни на допир, но в същото време еластични, благодарение на което килимът не се мачка или изтърква;
- Колекция, създадена едновременно във формата на правоъгълник и кръг. В допълнение, широка гама от размери ви позволява да приспособите даден модел буквално към всеки интериор;
- Много лесен за почистване - ежедневното почистване с прахосмукачка е достатъчно и килимът ще запази красивия си вид години наред;
- Притежава сертификат OEKO-TEX, което означава, че е безопасен за хора с алергии и деца;
- Безопасен е дори при използване на подово отопление.

Колекцията от красиви, класически килими FLUFFY е създадена за любителите на добрия стил.
Килимите в модни цветове, ще внесат нотка елегантност във всеки интериор, а дългите и приятни на допир влакна ще донесат релаксация и облекчение след тежък работен ден.

Аксесоари

В следната категория има още 30 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Follow us on Facebook