Модерен перален килим POSH кръг shaggy, плюшен, дебел антихлъзгащ, син

Нов продукт

височина на руното: приблизително 20 мм

общо тегло: приблизително 1,40 кг/м²

вид прежда: 100% полиестер

▪ килимът може да бъде пран в пералня

Повече детайли

  цена на доставка от: 33,83 лв.
  пратка изпратена в рамките на 48 часа
  международна доставка
  30 дни за връщане на стоките
  2 години гаранция
  Изпращане с наложен платеж. В случай на избор на тази опция молим, да се свържете с нас за уточняване на цената на доставката.

32,45 лв. с вкл. ДДС


Техническо описание

МатериалПолиестер
формаКръгла
моделбез шаблон

Повече информация

Много комфорт в изключително практичен вариант, т.е. килими от колекцията POSH

В продължение на много години еднородните килими са най-разпространеният и най-добрият избор на интериорни дизайнери по целия свят. Тези продукти са толкова универсални, че могат да бъдат адаптирани към почти всеки интериор, независимо от неговия стил.
Килимите от колекцията POSH обаче са много необичайни продукти. Мекотата им ще зарадва буквално всички. Плюшеното руно със сигурност ще се хареса не само на възрастните, но и на децата, които освен всичко друго опознават света чрез докосване. За значително повишаване на нивото на безопасност по време на употреба, килимите имат неплъзгащо се дъно. Такива свойства означават, че могат да се използват в хола, спалнята или детската стая. Интересното е, че килимите от колекцията POSH се перат в пералня, което ги прави чудесна алтернатива на килимите за баня.

Характерни черти на килимите от колекцията POSH:

- Красивите, еднородни цветове ще се впишат добре в почти всяка стая от къщата, деликатно подчертавайки естеството на подредбата;
- Използваният в производството висококачествен полиестер е устойчив на ожулвания и намачквания, благодарение на което килимът ще запази красивия си външен вид и структура за дълго време;
- Килимът може да се пере в пералня, трябва само да го настроите на програма за деликатно пране (не повече от 30°C);
- Неплъзгащото се дъно гарантира безопасно използване - килимът няма да се движи дори при бягане по него;
- Универсалността на продукта го прави идеален за спалнята, хола, детската стая и дори банята;
- Има сертификат OEKO-TEX, който потвърждава, че съставът на килима е безопасен не само за потребителите, но и за околната среда;

Също така ще бъде идеален при използване на подово отопление;
Изненадващата универсалност на продукта, в комбинация с красивия външен вид и мекото руно, правят колекцията килими POSH идеално решение за всеки любител на комфорта и реда. Еднородният цвят ще внесе мир и хармония в интериора, като същевременно подчертава последователността на стила.

Килим за детската стая, хола, спалнята, или може би като килим за банята? Какво приложение ще намери килима от колекцията POSH във вашия дом?

 

Аксесоари

В следната категория има още 30 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Follow us on Facebook